Azu po tatarsku z vepřového masa

Velmi oblíbené retro jídlo, které se v originálním receptu připravuje z hovězího masa. Kdo nemá hovězí maso příliš v lásce, může připravit z masa jakéhokoliv. Pokrm je sladkokyselé chuti po použitých okurkách a kečupu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso opláchneme, nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme olej, zpěníme na něm na kousky nakrájenou cibuli.
3.
Do hrnce vložíme maso a ze všech stran opečeme. Podlijeme vodou, přidáme bujón a pod poklicí dusíme do změknutí.
4.
Před dokončím přidáme kečup a na kousky nakrájené okurky. Můžeme přilít i trochu láku z okurek. Kdo má rád může dochutit trochou česneku.
5.
Můžeme podávat s rýží ale velmi oblíbenou přílohou jsou vařené těstoviny.

Od: Petuler, 20.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod vaření
1 hod 5 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
376.82 kcal
Protein
35.81 g
Sacharidy
z toho cukr
13.78 g
8.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.57 g
3.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama