Tatarák

Klasika na česnekové topince, ke které nesmí chybět sklenice piva. Na tatarák najdete hodně receptů, tento má jemnou a malinko pikantní chuť.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Hovězí maso pomeleme v robotu. Je dobré jej pomlet dvakrát. Cibulku i s natí nakrájíme na extra drobné kousky.
  2. Vidličkou smícháme s ostatním a necháme alespoň hodinu v chladu.
  3. Podáváme s česnekovými topinkami.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 252.88 kcal | Protein: 25.26 g | Sacharidy: 4.86 g | z toho cukr: 2.19 g | Tuk: 14.12 g | z toho nas. MK: 3.90 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2644-tatarak