Tatarák
Klasika na česnekové topince, ke které nesmí chybět sklenice piva. Na tatarák najdete hodně receptů, tento má jemnou a malinko pikantní chuť.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Hovězí maso pomeleme v robotu. Je dobré jej pomlet dvakrát. Cibulku i s natí nakrájíme na extra drobné kousky.
- Vidličkou smícháme s ostatním a necháme alespoň hodinu v chladu.
- Podáváme s česnekovými topinkami.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 252.88 kcal |
Protein: 25.26 g |
Sacharidy: 4.86 g |
z toho cukr: 2.19 g |
Tuk: 14.12 g |
z toho nas. MK: 3.90 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2644-tatarak