Houbový tatarák s křepelčím vejcem
Houbový tatarák s křepelčím vejcem je lahodné a elegantní jídlo, které si můžete vychutnat jako předkrm nebo lehký oběd.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Pokud jsou příliš velké, můžeme je nakrájet na plátky.
                2.
                    V pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a osmažíme je dozlatova.
                3.
                    Přidáme houby do pánve a smažíme je na středním ohni, dokud neztratí většinu své tekutiny a začnou nám krásně zlatavě hnědnout.
                4.
                    Do směsi hub přidáme hořčici, worcesterovou omáčku a čerstvou petrželku. Dobře promícháme.
                5.
                    Ochutnáme a podle potřeby přidáme sůl a pepř.
                6.
                    Přeneseme houbový tatarák na talíř a na vrchol přidáme křepelčí vejce. Můžeme dozdobit klíčky.
                7.
                    Podáváme okamžitě, ideálně s čerstvým chlebem nebo topinkami.  Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 112.33 kcal | 
| Protein | 4.67 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 7.09 g 4.27 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 7.52 g 1.02 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 

