Klasická houbová smaženice
Všichni nosíme z lesů plné košíky hub a houbiček a taková smaženice... To je lahůdka.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Očištěné houby si pokrájíme na kousky.    V hluboké pánvi s nepřilnavým povrchem si necháme na oleji zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, zasypeme špetkou drceného kmínu a pepře a dusíme.
                2.
                    Pokud se vám začnou houby hodně přichytávat ke dnu, mírně podlijte, ale opravdu jen troškou vody.    Houby duste cca 15 minut, poté zalejte rozšlehanými vejci se solí a za stálého míchání duste ještě asi minutku, dvě.
                3.
                    Dosolte, je-li potřeba a podávejte s čerstvým chlebem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                172.45 kcal  | 
            
Protein  | 
                14.51 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     7.49 g 
                    5.13 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     7.67 g 
                    2.40 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  




