Klasická houbová smaženice

Všichni nosíme z lesů plné košíky hub a houbiček a taková smaženice... To je lahůdka.

Reklama

Ingredience

Jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěné houby si pokrájíme na kousky. V hluboké pánvi s nepřilnavým povrchem si necháme na oleji zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, zasypeme špetkou drceného kmínu a pepře a dusíme.
2.
Pokud se vám začnou houby hodně přichytávat ke dnu, mírně podlijte, ale opravdu jen troškou vody. Houby duste cca 15 minut, poté zalejte rozšlehanými vejci se solí a za stálého míchání duste ještě asi minutku, dvě.
3.
Dosolte, je-li potřeba a podávejte s čerstvým chlebem.

Od: Šárka75, 23.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min vaření
Množství: 3 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
157.45 kcal
Protein
14.82 g
Sacharidy
z toho cukr
7.21 g
5.13 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.65 g
2.40 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama