Hřibová smaženice

Jelikož se nám rozjela hřibová sezóna, přidávám recept na klasickou smaženici.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme si houby na kostičky. Poté cibuli na kostičky.
2.
Rozehřejeme sádlo v hlubší pánvi a přidáme na něj cibuli a drcený kmín. Opečeme a nasypeme nakrájené houby. Houby musíme aspoň 15 minut tepelně upravovat.
3.
Po 15-20 minutách přilijeme rozklepnuté vejce a na kostky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a čekáme až se nám směs zahustí.
4.
Můžeme dozdobit čerstvou pažitkou, zeleninou a hlavně pečivem.

Od: Petuler, 20.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Kategorie: houby, snídaně

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
163.61 kcal
Protein
7.15 g
Sacharidy
z toho cukr
7.94 g
3.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.35 g
4.37 g

Detailní rozpis podle ingrediencí