Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka, kterou můžeme mazat na chuťovky, chlebíčky nebo na pečivo třeba k večeři.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hermelín, vejce, uzené maso nakrájíme na malinké kostičky.
2.
Přidáme na jemně nakrájenou jarní cibulku, hořčici, jogurt, majonézu.
3.
Osolíme, opepříme, promícháme a dáme vychladit.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 28.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
112.04 kcal
Protein
6.65 g
Sacharidy
z toho cukr
1.18 g
0.75 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.89 g
3.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama