Hermelínový salát

Kdo jednou vyzkouší, jak výborně chutná domácí hermelínový salát, už jej žádný kupovaný neosloví. Můžete jej připravit i jako pohoštění pro hosty.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Uvaříme vejce natvrdo a oloupeme. Nakrájíme do misky na drobné kousky. Přidáme nakrájené hermelíny, cibuli a šunku. Vše krájíme na stejnou velikost.
2.
Přidáme majonézu, kapii. Zamícháme. Žloutky dobře promačkáme vidličkou. Můžeme přilít trochu nálevu z kapie.
3.
Ochutíme pepřem. Sůl přidáme podle potřeby, obvykle není nutná.
4.
Necháme v lednici uležet do druhého dne.

Od: Iva V, 25.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 27 Kč za porci
Kategorie: saláty, pomazánky, česká, sýr, za studena, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
299.58 kcal
Protein
16.81 g
Sacharidy
z toho cukr
4.10 g
1.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.99 g
8.89 g

Detailní rozpis podle ingrediencí