Salát s grilovaným hermelínem
Salát s grilovaným hermelínem je vynikající jarní/letní jídlo, které spojuje svěží zeleninu s krémovým sýrem. Tento salát je skvělou volbou pro ty, kteří hledají snadný a rychlý recept s bohatou chutí.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme na libovolné kousky. Ochutíme solí a pepřem, zakapeme olivovým olejem a promícháme. Dáme stranou.
                2.
                    Hermelín si rozbalíme, z obou stran posypeme kořením na grilovaný sýr a lehce zakapeme olivovým olejem a zpět zabalíme.
                3.
                    Rozehřejeme si kontaktní gril nebo pánev a hermelín si ugrilujeme tak, aby byl hotový (na pánvi či klasickém grilu z obou stran) – to poznáme píchnutím koncem vařečky do sýru, pocitově bude už dost měkký ale nesmí vytéct.
                4.
                    Na talíř si nandáme zeleninu a nahoru položíme hotový hermelín, vybalený z alobalu.  Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                412.06 kcal  | 
            
Protein  | 
                22.41 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     6.90 g 
                    3.03 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     31.94 g 
                    16.36 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



