Grilovaný hermelín se slaninou

Většina z nás má oblíbené grilované sýry. U nás doma grilujeme nejčastěji hermelín, doplněný slaninou, cibulkou a medvědím česnekem. K tomu nemůžou chybět brusinky a nebo ostružinový džem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vezmeme si kus alobalu a položíme na něj dva plátky slaniny. Na slaninu položíme hermelín.
2.
Hermelín posypeme nasekanými lístky medvědího česneku a grilovacím kořením. Položíme na tenké kolečka nakrájenou cibuli a další dva plátky slaniny.
3.
Hermelín pořádně zabalíme do alobalu, tak aby nám při grilování nevytekl a můžeme vložit na gril. Grilujeme asi 15 minut podle toho, jak bude sýr měkký.
4.
Můžeme podávat se zeleninou, brusinkami, ostružinovým džemem a tmavým pečivem.

Od: Petuler, 11.4.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 59 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
831.24 kcal
Protein
40.07 g
Sacharidy
z toho cukr
6.18 g
3.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
70.85 g
32.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama