Kuřecí prsa zapečené s hermelínem

  • Přidat foto

Snadný recept, který potěší všechny, co mají rádi zapékané sýry. Recept je můj oblíbený, protože je rychlý a přesto výborný.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa si nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme. Je lepší maso neklepat, je potom šťavnatější.
2.
V pánvi si rozpálíme olej a maso orestujeme do zlatova.
3.
Přilijeme smetanu a na maso dáme silnější plátky hermelínu. Necháme zapéct pod poklicí.
4.
Můžeme podávat třeba s vařeným bramborem ve slupce. Nebo kdo nejí přílohy tak může servírovat jen se zeleninou.

Od: Petuler, 10.10.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
729.84 kcal
Protein
48.11 g
Sacharidy
z toho cukr
6.12 g
3.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
56.99 g
28.25 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.