Kuřecí prsa zapečené s hermelínem

Snadný recept, který potěší všechny, co mají rádi zapékané sýry. Recept je můj oblíbený, protože je rychlý a přesto výborný.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa si nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme. Je lepší maso neklepat, je potom šťavnatější.
2.
V pánvi si rozpálíme olej a maso orestujeme do zlatova.
3.
Přilijeme smetanu a na maso dáme silnější plátky hermelínu. Necháme zapéct pod poklicí.
4.
Můžeme podávat třeba s vařeným bramborem ve slupce. Nebo kdo nejí přílohy tak může servírovat jen se zeleninou.

Od: Petuler, 10.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 50 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
791.56 kcal
Protein
46.50 g
Sacharidy
z toho cukr
3.11 g
3.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
65.62 g
42.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama