Kuřecí prsa zapečené s hermelínem
Snadný recept, který potěší všechny, co mají rádi zapékané sýry. Recept je můj oblíbený, protože je rychlý a přesto výborný.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kuřecí prsa si nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme. Je lepší maso neklepat, je potom šťavnatější.
- V pánvi si rozpálíme olej a maso orestujeme do zlatova.
- Přilijeme smetanu a na maso dáme silnější plátky hermelínu. Necháme zapéct pod poklicí.
- Můžeme podávat třeba s vařeným bramborem ve slupce. Nebo kdo nejí přílohy tak může servírovat jen se zeleninou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 791.56 kcal |
Protein: 46.50 g |
Sacharidy: 3.11 g |
z toho cukr: 3.15 g |
Tuk: 65.62 g |
z toho nas. MK: 42.72 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2061-kureci-prsa-zapecene-s-hermelinem