Kuřecí prsa zapečené s hermelínem

Snadný recept, který potěší všechny, co mají rádi zapékané sýry. Recept je můj oblíbený, protože je rychlý a přesto výborný.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa si nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme. Je lepší maso neklepat, je potom šťavnatější.
  2. V pánvi si rozpálíme olej a maso orestujeme do zlatova.
  3. Přilijeme smetanu a na maso dáme silnější plátky hermelínu. Necháme zapéct pod poklicí.
  4. Můžeme podávat třeba s vařeným bramborem ve slupce. Nebo kdo nejí přílohy tak může servírovat jen se zeleninou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 791.56 kcal | Protein: 46.50 g | Sacharidy: 3.11 g | z toho cukr: 3.15 g | Tuk: 65.62 g | z toho nas. MK: 42.72 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2061-kureci-prsa-zapecene-s-hermelinem