Hermelín v pikantním těstíčku
Hermelín v trojobalu je chutnou klasikou, můžete však vyzkoušet zajímavou obměnu. Chutná s chilli i bez. Se salátem si jej můžete dát i jako zajímavý předkrm.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce rozšleháme s kořením. Promícháme s moukou.
2.
Obalujeme hermelíny a vkládáme na rozehřátý olej. Směsí potíráme i během smažení. Smažíme zvolna. Podáváme se salátem nebo bramborovou přílohou.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | hlavní chod, předkrm, vegetariánské, low carb |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
429.15 kcal |
Protein |
23.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.78 g
0.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.37 g
16.90 g
|