Hermelín v pikantním těstíčku

  • Přidat foto

Hermelín v trojobalu je chutnou klasikou, můžete však vyzkoušet zajímavou obměnu. Chutná s chilli i bez. Se salátem si jej můžete dát i jako zajímavý předkrm.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce rozšleháme s kořením. Promícháme s moukou.
2.
Obalujeme hermelíny a vkládáme na rozehřátý olej. Směsí potíráme i během smažení. Smažíme zvolna. Podáváme se salátem nebo bramborovou přílohou.

Od: Ráďa 78, 25.12.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, předkrm, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
429.15 kcal
Protein
23.69 g
Sacharidy
z toho cukr
7.78 g
0.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.37 g
16.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí