Hermelín v pikantním těstíčku

Hermelín v trojobalu je chutnou klasikou, můžete však vyzkoušet zajímavou obměnu. Chutná s chilli i bez. Se salátem si jej můžete dát i jako zajímavý předkrm.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Vejce rozšleháme s kořením. Promícháme s moukou.
  2. Obalujeme hermelíny a vkládáme na rozehřátý olej. Směsí potíráme i během smažení. Smažíme zvolna. Podáváme se salátem nebo bramborovou přílohou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 429.15 kcal | Protein: 23.69 g | Sacharidy: 7.78 g | z toho cukr: 0.82 g | Tuk: 33.37 g | z toho nas. MK: 16.90 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2915-hermelin-v-pikantnim-testicku