Hermelín v trojobalu je chutnou klasikou, můžete však vyzkoušet zajímavou obměnu. Chutná s chilli i bez. Se salátem si jej můžete dát i jako zajímavý předkrm.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Vejce rozšleháme s kořením. Promícháme s moukou.
Obalujeme hermelíny a vkládáme na rozehřátý olej. Směsí potíráme i během smažení. Smažíme zvolna. Podáváme se salátem nebo bramborovou přílohou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 429.15 kcal |
Protein: 23.69 g |
Sacharidy: 7.78 g |
z toho cukr: 0.82 g |
Tuk: 33.37 g |
z toho nas. MK: 16.90 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2915-hermelin-v-pikantnim-testicku