Pikantní hermelínové housky

  • Přidat foto

Chuťovka k víno nebo zajímavá snídaně či večeře. Se zeleninovým salátem chutnají zapékané housky skvostně. Vyzkoušejte je i jako občerstvení pro hosty.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Změklé máslo smícháme s prolisovaným česnekem, ostrým kečupem, směsí koření, solí a pepřem. Promačkáme důkladně vidličkou.
2.
Housky rozkrojíme na polovinu a natřeme směsí. Poklademe plátky hermelínu.
3.
Dáme zapéct do trouby na 200 stupňů. Pečeme asi 10 minut.
4.
Hotové sypeme nakrájenou čerstvou pažitkou.

Od: Ráďa 78, 28.10.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, sýr, snídaně, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
407.01 kcal
Protein
15.04 g
Sacharidy
z toho cukr
30.12 g
5.79 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.73 g
15.35 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.