Pikantní hermelínové housky
Chuťovka k víno nebo zajímavá snídaně či večeře. Se zeleninovým salátem chutnají zapékané housky skvostně. Vyzkoušejte je i jako občerstvení pro hosty.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Změklé máslo smícháme s prolisovaným česnekem, ostrým kečupem, směsí koření, solí a pepřem. Promačkáme důkladně vidličkou.
2.
Housky rozkrojíme na polovinu a natřeme směsí. Poklademe plátky hermelínu.
3.
Dáme zapéct do trouby na 200 stupňů. Pečeme asi 10 minut.
4.
Hotové sypeme nakrájenou čerstvou pažitkou.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | předkrm, chuťovky, česká, sýr, snídaně, pečení |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
407.01 kcal |
Protein |
15.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.12 g
5.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.73 g
15.35 g
|