Bagetky zapečené s hruškou a hermelínem
Zapečené bagetky jsou hotové během chvilky. Kombinace ovoce a plísňového sýru je skvělá, zvlášť když při podávání doplníme o brusinky.
Reklama
Postup přípravy
1.
Malé bagetky rozřízneme na šikmo na širší plátky.
2.
Dáme na plech, pokapeme olivovým olejem.
3.
Omytou, neloupanou hrušku a hermelín si nakrájíme na plátky.
4.
Na bagetky položíme plátek hrušky, osolíme, přidáme plátek sýru. Posypeme nasekanými ořechy a vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme zhruba 10 minut.
5.
Hotové bagetky při podávání zdobíme brusinkami.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
237.96 kcal |
Protein |
7.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
31.06 g
6.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.19 g
3.11 g
|
Reklama
Reklama