Obložená bagetka s česnekovou pomazánkou

  • Přidat foto

Bagetka s česnekovou pomazánkou a zeleninou je vynikající k snídani, odpolední svačině či lehké večeři.

Ingredience

na pomazánku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce si vymícháme kostku lučiny s majonézou pěkně dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Promícháme.
2.
Bagetky si podélně rozkrojíme. Máme-li čas, můžeme si je na grilu rozpéct. Spodní část namažeme pomazánkou, nešetříme, ozdobíme proužky červené papriky, šunkou a lístky salátu.
3.
Můžeme třeba i zasypat hrstí čerstvé pažitky.

Od: Šárka75, 16.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, snídaně

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
401.64 kcal
Protein
18.18 g
Sacharidy
z toho cukr
48.36 g
3.74 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.77 g
4.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.