Ostrá pomazánka na topinky

  • Přidat foto

Výborná pikantní pomazánka, díky které proměníte obyčejné topinky ve skvělou chuťovku k pivu nebo vínu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Česnek prolisujeme a rozmixujeme s paštikou a ďábelskou omáčkou. Kdo nemá ďábelskou omáčku, může použít ostrý kečup.
2.
Promícháme s nadrobno nakrájeným pórkem a rajčaty.
3.
Mažeme na topinky usmažené na sádle. Topinky můžeme také potřít česnekem a přisolit, teprve poté přidat pomazánku.

Od: Iva V, 19.3.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
282.35 kcal
Protein
9.48 g
Sacharidy
z toho cukr
36.50 g
6.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.86 g
3.08 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.