Ostrá pomazánka na topinky

Výborná pikantní pomazánka, díky které proměníte obyčejné topinky ve skvělou chuťovku k pivu nebo vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Česnek prolisujeme a rozmixujeme s paštikou a ďábelskou omáčkou. Kdo nemá ďábelskou omáčku, může použít ostrý kečup.
2.
Promícháme s nadrobno nakrájeným pórkem a rajčaty.
3.
Mažeme na topinky usmažené na sádle. Topinky můžeme také potřít česnekem a přisolit, teprve poté přidat pomazánku.

Od: Iva V, 19.3.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
316.15 kcal
Protein
11.33 g
Sacharidy
z toho cukr
36.63 g
5.92 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.78 g
4.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama