Ostrá pomazánka na topinky

Výborná pikantní pomazánka, díky které proměníte obyčejné topinky ve skvělou chuťovku k pivu nebo vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Česnek prolisujeme a rozmixujeme s paštikou a ďábelskou omáčkou. Kdo nemá ďábelskou omáčku, může použít ostrý kečup.
2.
Promícháme s nadrobno nakrájeným pórkem a rajčaty.
3.
Mažeme na topinky usmažené na sádle. Topinky můžeme také potřít česnekem a přisolit, teprve poté přidat pomazánku.

Od: Iva V, 19.3.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
321.75 kcal
Protein
12.61 g
Sacharidy
z toho cukr
34.40 g
5.96 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.62 g
4.11 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama