Topinka s avokádem a pečenými rajčátky

Máte doma starší chleba a na obyčejné topinky nemáte chuť? Tak určitě vyzkoušejte variantu s avokádem a rajčátky. Ultra rychlý a mega dobrý 🙂

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vydlabeme avokádo a vidličkou rozmačkáme. Osolíme a opepříme.
2.
Rajčátka nakrájíme na půlku a poté na čtvrtky.
3.
Hodíme na pánev s trochou oleje. Po chvilce podlijeme troškou vody a smažíme několik minut, než rajčátka úplně nezměknou, až se dokonce začnou lehce připékat 🙂
4.
Chleba hodíme buď na suchou pánev, nebo kontaktní gril a opečeme z obou stran.
5.
Nakrájíme si pažitku, popřípadě i oregáno.
6.
Pak už jen na topinku nandáme avokádo, rajčátka a ozdobíme pažitkou, semínky a oregánem.

Od: Liška, 5.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 69 Kč
Kategorie: předkrm, chuťovky, zelenina, snídaně, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
710.82 kcal
Protein
13.85 g
Sacharidy
z toho cukr
61.03 g
3.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
45.70 g
6.36 g

Detailní rozpis podle ingrediencí