Ostrá pomazánka na topinky

Výborná pikantní pomazánka, díky které proměníte obyčejné topinky ve skvělou chuťovku k pivu nebo vínu.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Česnek prolisujeme a rozmixujeme s paštikou a ďábelskou omáčkou. Kdo nemá ďábelskou omáčku, může použít ostrý kečup.
  2. Promícháme s nadrobno nakrájeným pórkem a rajčaty.
  3. Mažeme na topinky usmažené na sádle. Topinky můžeme také potřít česnekem a přisolit, teprve poté přidat pomazánku.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 316.15 kcal | Protein: 11.33 g | Sacharidy: 36.63 g | z toho cukr: 5.92 g | Tuk: 12.78 g | z toho nas. MK: 4.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2498-ostra-pomazanka-na-topinky