Topinková pomazánka z paprikáče

  • Přidat foto

Ostřejší pomazánka, která promění topinku ve výbornou chuťovku.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Polovinu množství salámu nakrájíme na malé kousky a necháme stranou. Zbytek salámu dáme do mísy s ostatními ingrediencemi a prošleháme tyčovým mixérem do hladké směsi.
2.
Vařechou vmícháme nakrájené kousky.
3.
Můžeme dochutit solí a pepřem, ale obvykle to není třeba.
4.
Podáváme s topinkami.

Od: Iva V, 25.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, vepřové maso, za studena, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
244.28 kcal
Protein
6.61 g
Sacharidy
z toho cukr
2.65 g
1.11 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.16 g
10.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.