Pomazánka ze šunkového salámu a sterilované červené papriky

  • Přidat foto

Mohlo by se zdát, že sterilovaná červená paprika má místo jen v budapešťské pomazánce. Rozhodně tomu tak není. K chuti vám přijde i v jiných pomazánkách. Tato je díky česneku a cibuli trošku pikantnější a můžete si ji dát i na topinky.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ve vodní lázni rozehřeji máslo, suroviny se pak lépe rozmíchají. Změklé máslo odstavím a do mísy přidám apetito a prolisovaný česnek.
2.
Cibuli, sladkou papriku a salám pokrájím na drobné kousky. Vařečkou vmíchám do směsi.
3.
Pokud je třeba ochutím solí a pepřem.

Od: Iva V, 1.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
110.30 kcal
Protein
3.54 g
Sacharidy
z toho cukr
2.79 g
1.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.44 g
5.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.