Šunkový salát

Výborná směs na chuťovky nebo jako rychlá a neokoukaná večeře. S rozpečenou bagetou je nejlepší.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Šunku nakrájíme na kostičky. Přidáme tatarkou omáčku a hrášek. Promícháme.
2.
Nakrájíme cibuli a nastrouháme okurky na jemném struhadle. Přimícháme do směsi.
3.
Uzený eidam nakrájíme na kostičky, přidáme k salátu. Dochutíme solí a pepřem a dáme vychladit.

Od: Ráďa 78, 12.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
152.62 kcal
Protein
12.06 g
Sacharidy
z toho cukr
3.63 g
1.60 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.67 g
5.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama