Šunkový salát

Výborná směs na chuťovky nebo jako rychlá a neokoukaná večeře. S rozpečenou bagetou je nejlepší.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájíme na kostičky. Přidáme tatarkou omáčku a hrášek. Promícháme.
  2. Nakrájíme cibuli a nastrouháme okurky na jemném struhadle. Přimícháme do směsi.
  3. Uzený eidam nakrájíme na kostičky, přidáme k salátu. Dochutíme solí a pepřem a dáme vychladit.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 152.62 kcal | Protein: 12.06 g | Sacharidy: 3.63 g | z toho cukr: 1.60 g | Tuk: 9.67 g | z toho nas. MK: 5.28 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1688-sunkovy-salat