Šunkový salát
Výborná směs na chuťovky nebo jako rychlá a neokoukaná večeře. S rozpečenou bagetou je nejlepší.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Šunku nakrájíme na kostičky. Přidáme tatarkou omáčku a hrášek. Promícháme.
- Nakrájíme cibuli a nastrouháme okurky na jemném struhadle. Přimícháme do směsi.
- Uzený eidam nakrájíme na kostičky, přidáme k salátu. Dochutíme solí a pepřem a dáme vychladit.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 152.62 kcal |
Protein: 12.06 g |
Sacharidy: 3.63 g |
z toho cukr: 1.60 g |
Tuk: 9.67 g |
z toho nas. MK: 5.28 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1688-sunkovy-salat