Budapešťská pomazánka se smetanou

Známá budapešťská pomazánka může mít jemnější chuť, když do ní přidáte trochu smetany. Pokud pomazánku připravujete pro děti, dejte méně sladké papriky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Změklé máslo ušleháme s tvarohem a smetanou. Postupně přidáváme sladkou papriku.
2.
Nakrájíme kapii na malé kousky a vmícháme vařechou do směsi.
3.
Dochutíme solí a necháme chvíli vychladit.

Od: Ráďa 78, 9.5.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
105.58 kcal
Protein
3.56 g
Sacharidy
z toho cukr
1.39 g
0.85 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.62 g
6.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama