Budapešťská pomazánka

I když budapešťskou pomazánku můžete koupit v každém obchodě, rozhodně stojí za to, připravit si čas od času domácí variantu. Domácí budapešťská pomazánka bude skvělá na chuťovky pro vaše hosty.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Máslo nakrájíme do mísy na kostičky, necháme úplně změknout. Přisypeme sůl a sladkou papriku.
2.
Přidáme tvaroh a dlouze šleháme.
3.
Nakrájíme cibuli na kostičky, nakrájíme i sterilovanou kapii. Drobné kostičky přidáme do prošlehané směsi a promícháme vařečkou. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.

Od: Iva V, 26.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
131.35 kcal
Protein
3.23 g
Sacharidy
z toho cukr
3.85 g
2.46 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.45 g
6.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí