Budapešťská pomazánka

I když budapešťskou pomazánku můžete koupit v každém obchodě, rozhodně stojí za to, připravit si čas od času domácí variantu. Domácí budapešťská pomazánka bude skvělá na chuťovky pro vaše hosty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Máslo nakrájíme do mísy na kostičky, necháme úplně změknout. Přisypeme sůl a sladkou papriku.
2.
Přidáme tvaroh a dlouze šleháme.
3.
Nakrájíme cibuli na kostičky, nakrájíme i sterilovanou kapii. Drobné kostičky přidáme do prošlehané směsi a promícháme vařečkou. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.

Od: Iva V, 26.1.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
137.48 kcal
Protein
4.43 g
Sacharidy
z toho cukr
3.19 g
1.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.95 g
7.54 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama