Budapešťská pomazánka

I když budapešťskou pomazánku můžete koupit v každém obchodě, rozhodně stojí za to, připravit si čas od času domácí variantu. Domácí budapešťská pomazánka bude skvělá na chuťovky pro vaše hosty.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Máslo nakrájíme do mísy na kostičky, necháme úplně změknout. Přisypeme sůl a sladkou papriku.
2.
Přidáme tvaroh a dlouze šleháme.
3.
Nakrájíme cibuli na kostičky, nakrájíme i sterilovanou kapii. Drobné kostičky přidáme do prošlehané směsi a promícháme vařečkou. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.

Od: Iva V, 26.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 15 min
Počet porcí: 8 porcí
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 8 Kč za porci
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
131.35 kcal
Protein
3.23 g
Sacharidy
z toho cukr
3.85 g
2.46 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.45 g
6.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí