I když budapešťskou pomazánku můžete koupit v každém obchodě, rozhodně stojí za to, připravit si čas od času domácí variantu. Domácí budapešťská pomazánka bude skvělá na chuťovky pro vaše hosty.
Ingredience (8 x porce)
Postup přípravy
Máslo nakrájíme do mísy na kostičky, necháme úplně změknout. Přisypeme sůl a sladkou papriku.
Přidáme tvaroh a dlouze šleháme.
Nakrájíme cibuli na kostičky, nakrájíme i sterilovanou kapii. Drobné kostičky přidáme do prošlehané směsi a promícháme vařečkou. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 137.48 kcal |
Protein: 4.43 g |
Sacharidy: 3.19 g |
z toho cukr: 1.61 g |
Tuk: 11.95 g |
z toho nas. MK: 7.54 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1400-budapestska-pomazanka