Budapešťská pomazánka

I když budapešťskou pomazánku můžete koupit v každém obchodě, rozhodně stojí za to, připravit si čas od času domácí variantu. Domácí budapešťská pomazánka bude skvělá na chuťovky pro vaše hosty.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Máslo nakrájíme do mísy na kostičky, necháme úplně změknout. Přisypeme sůl a sladkou papriku.
  2. Přidáme tvaroh a dlouze šleháme.
  3. Nakrájíme cibuli na kostičky, nakrájíme i sterilovanou kapii. Drobné kostičky přidáme do prošlehané směsi a promícháme vařečkou. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 137.48 kcal | Protein: 4.43 g | Sacharidy: 3.19 g | z toho cukr: 1.61 g | Tuk: 11.95 g | z toho nas. MK: 7.54 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1400-budapestska-pomazanka