Drožďová pomazánka
Drožďová pomazánka je tradiční, jednoduchá a velmi chutná pomazánka, která skvěle využívá čerstvé kvasnice. Díky jemné chuti a krémové konzistenci je ideální na čerstvé pečivo k snídani nebo svačině. Rychle hotová a oblíbená u celé rodiny.
Reklama
Postup přípravy
1.
Droždí rozdrobíme do misky, přidáme trochu vlažné vody a špetku cukru, necháme vzejít kvásek (10 minut).
2.
Přidáme tvaroh (nebo pomazánkové máslo), olej, cibuli, sůl, pepř a bylinky.
3.
Vše dobře promícháme do hladké pomazánky.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
132.83 kcal |
Protein |
10.24 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.19 g
2.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.14 g
2.08 g
|
Reklama
Reklama