Drožďová pomazánka

  • Přidat foto

Skvělá pomazánka, kterou má každý z nás spojenou s mateřskou školou nebo babičkou. Objevte její vynikající chuť i po letech.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Vezmeme hlubokou pánev a cibuli orestujeme na másle.
2.
Přidáme droždí a necháme rozpustit. Promícháme.
3.
Do pánve rozklepneme obě vejce, můžete prošlehat předem, ale není to nutné.
4.
Ochutíme solí a pepřem. Přendáme celý obsah pánve do krabičky a promačkáme vidličkou. Necháme vychladnout a uložíme do lednice do druhého dne. Poté můžeme namazat na pečivo.

Od: Iva V, 2.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 min příprava
10 min vaření
12 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
150.23 kcal
Protein
4.08 g
Sacharidy
z toho cukr
0.71 g
0.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.41 g
7.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.