Budapešťská pomazánka se smetanou

Známá budapešťská pomazánka může mít jemnější chuť, když do ní přidáte trochu smetany. Pokud pomazánku připravujete pro děti, dejte méně sladké papriky.

Ingredience (10 x porce)

Postup přípravy

  1. Změklé máslo ušleháme s tvarohem a smetanou. Postupně přidáváme sladkou papriku.
  2. Nakrájíme kapii na malé kousky a vmícháme vařechou do směsi.
  3. Dochutíme solí a necháme chvíli vychladit.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 105.58 kcal | Protein: 3.56 g | Sacharidy: 1.39 g | z toho cukr: 0.85 g | Tuk: 9.62 g | z toho nas. MK: 6.05 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3478-budapestska-pomazanka-se-smetanou