Známá budapešťská pomazánka může mít jemnější chuť, když do ní přidáte trochu smetany. Pokud pomazánku připravujete pro děti, dejte méně sladké papriky.
Ingredience (10 x porce)
Postup přípravy
Změklé máslo ušleháme s tvarohem a smetanou. Postupně přidáváme sladkou papriku.
Nakrájíme kapii na malé kousky a vmícháme vařechou do směsi.
Dochutíme solí a necháme chvíli vychladit.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 105.58 kcal |
Protein: 3.56 g |
Sacharidy: 1.39 g |
z toho cukr: 0.85 g |
Tuk: 9.62 g |
z toho nas. MK: 6.05 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3478-budapestska-pomazanka-se-smetanou