Bagetka s česnekovou pomazánkou a zeleninou je vynikající k snídani, odpolední svačině či lehké večeři.
Ingredience (4 x porce)
na pomazánku
Postup přípravy
V misce si vymícháme kostku lučiny s majonézou pěkně dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Promícháme.
Bagetky si podélně rozkrojíme. Máme-li čas, můžeme si je na grilu rozpéct. Spodní část namažeme pomazánkou, nešetříme, ozdobíme proužky červené papriky, šunkou a lístky salátu.
Můžeme třeba i zasypat hrstí čerstvé pažitky.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 407.11 kcal |
Protein: 18.40 g |
Sacharidy: 48.27 g |
z toho cukr: 3.65 g |
Tuk: 15.32 g |
z toho nas. MK: 5.48 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2187-oblozena-bagetka-s-cesnekovou-pomazankou