Obložená bagetka s česnekovou pomazánkou

Bagetka s česnekovou pomazánkou a zeleninou je vynikající k snídani, odpolední svačině či lehké večeři.

Ingredience (4 x porce)

na pomazánku

Postup přípravy

  1. V misce si vymícháme kostku lučiny s majonézou pěkně dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Promícháme.
  2. Bagetky si podélně rozkrojíme. Máme-li čas, můžeme si je na grilu rozpéct. Spodní část namažeme pomazánkou, nešetříme, ozdobíme proužky červené papriky, šunkou a lístky salátu.
  3. Můžeme třeba i zasypat hrstí čerstvé pažitky.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 407.11 kcal | Protein: 18.40 g | Sacharidy: 48.27 g | z toho cukr: 3.65 g | Tuk: 15.32 g | z toho nas. MK: 5.48 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2187-oblozena-bagetka-s-cesnekovou-pomazankou