Hrušky pečené s Nivou a pekanovými ořechy

Hrušky jsou symbolem podzimu. Obsahují velké množství vody a vlákniny, mají močopudný a žlučopudný účinek. Dále čistí střeva a pomáhají také při žaludečních potížích. Zkuste netradiční kombinaci hrušek, ořechů, Nivy a medu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hrušky opláchneme, rozpůlíme a vydlabeme jádřince. Naplníme rozdrobeným sýrem, posypeme nasekanými ořechy a tymiánem.
2.
Osolíme a opepřeme. Vložíme do pekáče a pečeme 20 minut v troubě na 180 °C.
3.
Vyndáme, zakápneme medem a podáváme jako předkrm nebo přílohu. Dobrou chuť!

Od: Snuttig&Nici, 10.11.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, ovoce, přílohy, sýr, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
295.01 kcal
Protein
8.10 g
Sacharidy
z toho cukr
30.97 g
26.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.65 g
6.34 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama