Jednoduchý hruškový koláč

  • Přidat foto

Rychle připravený koláč z křupavého listového těsta. Stačí pár ingrediencí a hezky vypadající koláč bude za chvíli v troubě.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Listové těsto rozválíme nebo použijeme již připravené, rozválené. Dáme jej do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Tvar si vykrojíme z těsta nožem. Propícháme vidličkou.
2.
Potřeme povidly. Hrušky očistíme, zbavíme slupky a jadřince. Nakrájíme na plátky. Posypeme skořicovým cukrem.
3.
Zbývající těsto rozkrájíme na proužky a proužky pokryjeme hrušky.
4.
Dáme péct na horkovzduch na asi 40 minut na 180 stupňů.

Od: Iva V, 27.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Kategorie: dezert, česká, ovoce, pečení, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
190.92 kcal
Protein
2.43 g
Sacharidy
z toho cukr
27.10 g
13.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.09 g
4.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.