Bagetky zapečené s hruškou a hermelínem

Zapečené bagetky jsou hotové během chvilky. Kombinace ovoce a plísňového sýru je skvělá, zvlášť když při podávání doplníme o brusinky.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Malé bagetky rozřízneme na šikmo na širší plátky.
  2. Dáme na plech, pokapeme olivovým olejem.
  3. Omytou, neloupanou hrušku a hermelín si nakrájíme na plátky.
  4. Na bagetky položíme plátek hrušky, osolíme, přidáme plátek sýru. Posypeme nasekanými ořechy a vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme zhruba 10 minut.
  5. Hotové bagetky při podávání zdobíme brusinkami.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 237.96 kcal | Protein: 7.65 g | Sacharidy: 31.06 g | z toho cukr: 6.49 g | Tuk: 9.19 g | z toho nas. MK: 3.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3397-bagetky-zapecene-s-hruskou-a-hermelinem