Bochánky s uzeným masem a hermelínem

Bochánky se skvěle hodí k vínu a pivu. Dají se udělat i pikantní s chilli kořením, posypat solí, kmínem a různými semínky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plát listového těsta si potřeme kečupem, přidáme prolisovaný česnek, oregáno a dobře rozetřeme po celém plátu.
2.
Nožem si nakrájíme čtverce, které budeme plnit.
3.
Uzené maso si nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín na menší plátky nebo trojúhelníčky.
4.
Na každý čtverec těsta dáme hromádku masa, plátek hermelínu a protilehlé rohy spojíme a uzavřeme, tak aby nám při pečení nevytekl sýr.
5.
Hotové bochánky přendáme na plech vyložený pečícím papírem. Vejce si rozšleháme, bochánky potřeme a posypeme semínky.
6.
Vložíme do vyhřáté trouby na 220 stupňů, pečeme 10 minut. Poté teplotu trouby stáhneme na 180 stupňů a dopečeme 5-10 minut podle barvy.

Od: Petuler, 15.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
170.98 kcal
Protein
5.69 g
Sacharidy
z toho cukr
10.16 g
1.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.86 g
2.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama