Nivové bochánky

Obložený chlebíček nebo jednohubka s pomazánkou jako občerstvení nikdy nezklamou, ale proč nezkusit něco nového? Nivové bochánky připravíte rychle a za pár korun. Určitě zachutnají.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Listové těsto rozválíme a rozkrájíme na čtverce 10 x 10.
2.
Nastrouháme nivu, smícháme s prolisovaným česnekem a zakysanou smetanou.
3.
Doprostřed každého čtverce dáme lžičku náplně a čtverec zabalíme, rohy čtverce přes střed, podobně jako poskládat poštovní obálku. Náplň nesmí vytékat.
4.
Dáme na plech, poskládanou stranou dolů, horní strana je rovná. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a solí.
5.
Pečeme ve vyhřáté troubě do zezlátnutí, je to asi 12 bochánků.

Od: Ráďa 78, 13.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
729.22 kcal
Protein
13.42 g
Sacharidy
z toho cukr
51.26 g
1.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
51.69 g
10.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama