Pečené nivové chuťovky

Výborná dobrota k vínu. Chystáme jako předkrm před grilováním nebo jako chuťovky na párty. Nejlépe chutnají ještě teplé, ale nemusíte mít strach, že by hosté teplý předkrm promeškali, chuťovky totiž rychle zmizí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Máslo necháme změknout. Nivu nastrouháme a smícháme se změklým máslem a prolisovaným česnekem. Není nutné použít mixér, jde to dobře i vidličkou.
2.
Nakrájíme rohlíky a rozehřejeme troubu. Směs namažeme na nakrájené rohlíky a doprostřed dáme polovinu olivy.
3.
Pečeme na 180 stupňů asi 5 minut.

Od: Ráďa 78, 27.9.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, sýr, pečení, vegetariánské
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
687.47 kcal
Protein
18.28 g
Sacharidy
z toho cukr
1.57 g
0.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.56 g
21.17 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama