Pečené nivové chuťovky

  • Přidat foto

Výborná dobrota k vínu. Chystáme jako předkrm před grilováním nebo jako chuťovky na párty. Nejlépe chutnají ještě teplé, ale nemusíte mít strach, že by hosté teplý předkrm promeškali, chuťovky totiž rychle zmizí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Máslo necháme změknout. Nivu nastrouháme a smícháme se změklým máslem a prolisovaným česnekem. Není nutné použít mixér, jde to dobře i vidličkou.
2.
Nakrájíme rohlíky a rozehřejeme troubu. Směs namažeme na nakrájené rohlíky a doprostřed dáme polovinu olivy.
3.
Pečeme na 180 stupňů asi 5 minut.

Od: Ráďa 78, 27.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, sýr, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
484.00 kcal
Protein
10.82 g
Sacharidy
z toho cukr
25.11 g
0.25 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
38.14 g
20.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.