Hermelínový burger

Hermelínový burger s parmskou šunkou a cibulovým chutney jistě nabídne zajímavou paletu chutí. Parmská šunka dodá burgeru bohatou chuť a pikantní aroma, zatímco hermelín přinese kremovitost a sýrovou chuť. Brusinky pak mohou dodat burgeru hezky sladko-kyselou nótu, která bude kontrastovat s ostatními chutěmi.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Bulky si rozkrojíme podél na poloviny a vnitřními stranami položíme na gril a opečeme.
2.
Hermelíny si v obalu také opečeme z obou stran na grilu, dokud nebudou správně měkké.
3.
Spodní polovinu bulek potřeme cibulovým chutney a vrchní polovinu brusinkami.
4.
Na spodní polovinu s chutney položíme plátky rajčat, na rajčata list salátu, na salát opečený hermelín vyndaný z alobalu, na hermelín šunku a přiklopíme vrchní stranou potřenou brusinkami.
5.
Burger podáváme samotný, případně s hranolky nebo pečenými brambory. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 11.6.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
611.30 kcal
Protein
30.72 g
Sacharidy
z toho cukr
52.58 g
15.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.46 g
17.69 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama