Burger s trhaným vepřovým
Burger s trhaným vepřovým připraveným metodou sous-vide je dokonalou kombinací jemného masa, křupavé slaniny a sýra čedar. Pepřová majonéza a čerstvý polníček dodávají svěžest, zatímco sázené vejce celek krásně zjemní. Skvělý tip na moderní domácí burger, který zaujme každého gurmána.
Reklama
Postup přípravy
1.
Pokud máme maso připravené sous-vide, ohřejeme ho ve vakuovém sáčku nebo krátce prohřejeme v pánvi a natrháme dvěma vidličkami. Dochutíme solí, pepřem a případně trochou BBQ omáčky.
2.
Na suché pánvi opečeme slaninu dozlatova a necháme okapat na papírové utěrce. Bulky rozkrojíme a opečeme na másle nebo nasucho na pánvi dozlatova.
3.
Smícháme majonézu s čerstvě mletým pepřem a citronovou šťávou. Můžeme dochutit podle chuti.
4.
Na malé pánvi usmažíme 4 sázená vejce – bílky by měly být pevné, žloutek ideálně tekutý.
5.
Na spodní část bulky natřeme pepřovou majonézu, přidáme natrhané vepřové maso, plátek čedaru, opečenou slaninu, polníček a sázené vejce. Přiklopíme horní částí bulky.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
774.75 kcal |
Protein |
53.94 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.98 g
7.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
42.59 g
13.92 g
|
Reklama
Reklama