Burger s avokádem

  • Přidat foto

Burger se dělá většinou z hovězího masa, u nás doma používám raději vepřové maso, které kromě bulky doplním o avokádovou pomazánku.

Ingredience

avokádová pomazánka

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso si ochutíme, solí, pepřem, dijonskou hořčicí a worcestrovou omáčkou. Promícháme a necháme odležet.
2.
V grilu si opečeme bulky na hamburgery jen z venkovní strany. Po upečení vyndáme a dáme do grilu plátky slaniny. Nechám vyškvařit do křupava.
3.
Z mletého masa si vytvarujeme karbanátky a pečeme v grilu. Mezi tím než se ugrilujou si nachystáme avokádovou pomazánku.
4.
Rozkrojíme dobře zralé avokádo, vytáhneme pecku, vydlabeme vnitřek a vidličkou dobře rozmělníme na jemno. Přidáme cibulku, sůl, pepř, prolisovaný česnek a citronovou šťávu.
5.
Teď už můžeme vrstvit hamburgr. Spodní bulku natřeme avokádovou pomazánkou, položíme ugrilované maso, můžeme i plátek sýru, opečenou slaninu, cibuli na kolečka a přikryjeme bulkou namazanou hořčicí a můžeme podávat.

Od: Petuler, 14.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 53 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
894.08 kcal
Protein
28.32 g
Sacharidy
z toho cukr
54.35 g
10.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
62.60 g
16.61 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.