Domácí hamburger
- Přidat foto
-
Reklama
Dny plné sluníčka lákají k přípravě nejrůznějších dobrot na domácím grilu. Vyměňte klobásy za něco lepšího. Požitek ze šťavnatého hamburgeru stojí za trochu úsilí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mleté maso dáme do mísy a smícháme se solí a pepřem. Utvoříme nejprve stejně velké kuličky do dlaní.
2.
Rozehřejeme gril a z kuliček uděláme větší placky. Výška asi 1 cm. Pečeme na grilu z obou stran.
3.
Těsně před koncem pečení dáme maso na stranu. Rozkrojíme housky a dáme nahřát na volnou část grilu.
4.
Na spodní část housky patří vždy 1 lžíce majonézy, kečupu a hořčice. Následně položíme maso a vrstvíme kroužek cibuli, 3 kolečka okurky, 1 kolečko rajčete. Nakonec ledový salát a druhá část housky.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
771.67 kcal |
Protein |
28.86 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.92 g
4.53 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
62.20 g
14.53 g
|
Reklama
Reklama