Domácí hamburger

Dny plné sluníčka lákají k přípravě nejrůznějších dobrot na domácím grilu. Vyměňte klobásy za něco lepšího. Požitek ze šťavnatého hamburgeru stojí za trochu úsilí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso dáme do mísy a smícháme se solí a pepřem. Utvoříme nejprve stejně velké kuličky do dlaní.
2.
Rozehřejeme gril a z kuliček uděláme větší placky. Výška asi 1 cm. Pečeme na grilu z obou stran.
3.
Těsně před koncem pečení dáme maso na stranu. Rozkrojíme housky a dáme nahřát na volnou část grilu.
4.
Na spodní část housky patří vždy 1 lžíce majonézy, kečupu a hořčice. Následně položíme maso a vrstvíme kroužek cibuli, 3 kolečka okurky, 1 kolečko rajčete. Nakonec ledový salát a druhá část housky.

Od: Ráďa 78, 20.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Kategorie: hlavní chod, chuťovky, vepřové maso, hovězí maso, grilování

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
811.68 kcal
Protein
29.20 g
Sacharidy
z toho cukr
24.58 g
7.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
66.29 g
14.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí