Domácí hamburger
Dny plné sluníčka lákají k přípravě nejrůznějších dobrot na domácím grilu. Vyměňte klobásy za něco lepšího. Požitek ze šťavnatého hamburgeru stojí za trochu úsilí.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Mleté maso dáme do mísy a smícháme se solí a pepřem. Utvoříme nejprve stejně velké kuličky do dlaní.
                2.
                    Rozehřejeme gril a z kuliček uděláme větší placky. Výška asi 1 cm. Pečeme na grilu z obou stran.
                3.
                    Těsně před koncem pečení dáme maso na stranu. Rozkrojíme housky a dáme nahřát na volnou část grilu.
                4.
                    Na spodní část housky patří vždy 1 lžíce majonézy, kečupu a hořčice. Následně položíme maso a vrstvíme kroužek cibuli, 3 kolečka okurky, 1 kolečko rajčete. Nakonec ledový salát a druhá část housky.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                771.89 kcal  | 
            
Protein  | 
                28.90 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     24.00 g 
                    4.53 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     62.22 g 
                    14.54 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



