Fit burger

Lehčí a dietnější verze hamburgeru, kterou si můžete dopřát, i když si zrovna třeba hlídáte linii.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si osolíme, opepříme a rukama do něj sůl s pepřem zapracujeme a vytvarujeme si maso do požadovaného tvaru.
2.
Kaizerku rozřízneme podél a obě poloviny opečeme na grilu nebo pánvi do křupava.
3.
Potom dáme na gril nebo pánev maso a z obou stran opékáme, asi 3-4 minuty k každé strany.
4.
Jednu polovinu kaizerky si namažeme majonézou, na majonézu položíme polníček, na něj rajče, a okurku.
5.
Na okurku položíme hotové maso a na maso plátek čedaru (čedar můžeme položit na již dopékající se maso ještě na grilu, aby se více roztopil) a přiklopíme druhou polovinou kaizerky. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 17.9.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
8 min vaření
23 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
504.70 kcal
Protein
44.13 g
Sacharidy
z toho cukr
30.65 g
1.16 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.76 g
8.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama