Fit burger

Lehčí a dietnější verze hamburgeru, kterou si můžete dopřát, i když si zrovna třeba hlídáte linii.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso si osolíme, opepříme a rukama do něj sůl s pepřem zapracujeme a vytvarujeme si maso do požadovaného tvaru.
  2. Kaizerku rozřízneme podél a obě poloviny opečeme na grilu nebo pánvi do křupava.
  3. Potom dáme na gril nebo pánev maso a z obou stran opékáme, asi 3-4 minuty k každé strany.
  4. Jednu polovinu kaizerky si namažeme majonézou, na majonézu položíme polníček, na něj rajče, a okurku.
  5. Na okurku položíme hotové maso a na maso plátek čedaru (čedar můžeme položit na již dopékající se maso ještě na grilu, aby se více roztopil) a přiklopíme druhou polovinou kaizerky. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 504.70 kcal | Protein: 44.13 g | Sacharidy: 30.65 g | z toho cukr: 1.16 g | Tuk: 20.76 g | z toho nas. MK: 8.33 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4005-fit-burger