Lehčí a dietnější verze hamburgeru, kterou si můžete dopřát, i když si zrovna třeba hlídáte linii.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Maso si osolíme, opepříme a rukama do něj sůl s pepřem zapracujeme a vytvarujeme si maso do požadovaného tvaru.
Kaizerku rozřízneme podél a obě poloviny opečeme na grilu nebo pánvi do křupava.
Potom dáme na gril nebo pánev maso a z obou stran opékáme, asi 3-4 minuty k každé strany.
Jednu polovinu kaizerky si namažeme majonézou, na majonézu položíme polníček, na něj rajče, a okurku.
Na okurku položíme hotové maso a na maso plátek čedaru (čedar můžeme položit na již dopékající se maso ještě na grilu, aby se více roztopil) a přiklopíme druhou polovinou kaizerky. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 504.70 kcal |
Protein: 44.13 g |
Sacharidy: 30.65 g |
z toho cukr: 1.16 g |
Tuk: 20.76 g |
z toho nas. MK: 8.33 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4005-fit-burger