Vaječný salát s hermelínem

  • Přidat foto

Skvělá a pikantní chuťovka, která se výborně hodí k opečené bagetě. Občerstvení pro hosty nemusí být vůbec nudné.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín nakrájíme na menší kousky. Sterilované paprikové proužky překrojíme.
2.
Do mísy nakrájíme vejce na kostičky, smícháme s na kostičky nakrájenou okurkou, cibulí, paprikou a hermelínem. Promícháme s tatarkou a worcesterem.
3.
Pokud je třeba dochutíme solí a pepřem, ale obvykle to už třeba není. Necháme 1 h v lednici a podáváme s opečeným pečivem.

Od: Iva V, 8.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Kategorie: saláty, pomazánky, chuťovky, česká, zelenina, sýr, vajíčka, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
185.44 kcal
Protein
8.81 g
Sacharidy
z toho cukr
9.55 g
5.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.33 g
4.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.