Vaječný salát s hermelínem

Skvělá a pikantní chuťovka, která se výborně hodí k opečené bagetě. Občerstvení pro hosty nemusí být vůbec nudné.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín nakrájíme na menší kousky. Sterilované paprikové proužky překrojíme.
  2. Do mísy nakrájíme vejce na kostičky, smícháme s na kostičky nakrájenou okurkou, cibulí, paprikou a hermelínem. Promícháme s tatarkou a worcesterem.
  3. Pokud je třeba dochutíme solí a pepřem, ale obvykle to už třeba není. Necháme 1 h v lednici a podáváme s opečeným pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 151.19 kcal | Protein: 8.39 g | Sacharidy: 7.15 g | z toho cukr: 2.76 g | Tuk: 9.46 g | z toho nas. MK: 4.76 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2336-vajecny-salat-s-hermelinem