Vaječný salát s hermelínem
Skvělá a pikantní chuťovka, která se výborně hodí k opečené bagetě. Občerstvení pro hosty nemusí být vůbec nudné.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín nakrájíme na menší kousky. Sterilované paprikové proužky překrojíme.
- Do mísy nakrájíme vejce na kostičky, smícháme s na kostičky nakrájenou okurkou, cibulí, paprikou a hermelínem. Promícháme s tatarkou a worcesterem.
- Pokud je třeba dochutíme solí a pepřem, ale obvykle to už třeba není. Necháme 1 h v lednici a podáváme s opečeným pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 151.19 kcal |
Protein: 8.39 g |
Sacharidy: 7.15 g |
z toho cukr: 2.76 g |
Tuk: 9.46 g |
z toho nas. MK: 4.76 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2336-vajecny-salat-s-hermelinem