Camembert pomazánka

Camembert pomazánka je výborná na bagety jako drobné pohoštění pro hosty. Zabere trochu více času na přípravu než běžné pomazánky, ale vypadá mnohem lépe. Rozhodně nenahrazujte lahůdkovou cibuli běžnou cibulí, pomazánka by ztratila výbornou chuť.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si vejce natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
2.
Camembert nakrájíme na menší kousky, krájenou sterilovanou kapii několikrát překrojíme.
3.
Lahůdkovou cibuli nakrájíme nadrobno. Dáme vše do misky a promícháme s tvarohem, majonézou a hořčicí. Nakonec vmícháme nakrájenou šunku.
4.
Necháme v lednici alespoň 1 hodinu vychladit.

Od: Iva V, 29.3.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, pomazánky, chuťovky, česká, za studena, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
197.42 kcal
Protein
9.35 g
Sacharidy
z toho cukr
1.88 g
0.74 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.85 g
4.59 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama