Camembert pomazánka

Camembert pomazánka je výborná na bagety jako drobné pohoštění pro hosty. Zabere trochu více času na přípravu než běžné pomazánky, ale vypadá mnohem lépe. Rozhodně nenahrazujte lahůdkovou cibuli běžnou cibulí, pomazánka by ztratila výbornou chuť.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si vejce natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
2.
Camembert nakrájíme na menší kousky, krájenou sterilovanou kapii několikrát překrojíme.
3.
Lahůdkovou cibuli nakrájíme nadrobno. Dáme vše do misky a promícháme s tvarohem, majonézou a hořčicí. Nakonec vmícháme nakrájenou šunku.
4.
Necháme v lednici alespoň 1 hodinu vychladit.

Od: Iva V, 29.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: předkrm, pomazánky, chuťovky, česká, za studena, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
177.17 kcal
Protein
8.01 g
Sacharidy
z toho cukr
2.45 g
0.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.04 g
2.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Einfo

Chcete dostávat nové recepty a články do e-mailu?

Ne, nechci.