Camembert pomazánka

Camembert pomazánka je výborná na bagety jako drobné pohoštění pro hosty. Zabere trochu více času na přípravu než běžné pomazánky, ale vypadá mnohem lépe. Rozhodně nenahrazujte lahůdkovou cibuli běžnou cibulí, pomazánka by ztratila výbornou chuť.

Ingredience (10 x porce)

Postup přípravy

  1. Uvaříme si vejce natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
  2. Camembert nakrájíme na menší kousky, krájenou sterilovanou kapii několikrát překrojíme.
  3. Lahůdkovou cibuli nakrájíme nadrobno. Dáme vše do misky a promícháme s tvarohem, majonézou a hořčicí. Nakonec vmícháme nakrájenou šunku.
  4. Necháme v lednici alespoň 1 hodinu vychladit.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 197.42 kcal | Protein: 9.35 g | Sacharidy: 1.88 g | z toho cukr: 0.74 g | Tuk: 16.85 g | z toho nas. MK: 4.59 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1573-camembert-pomazanka