Hermelínová pomazánka
Hermelínová pomazánka, kterou můžeme mazat na chuťovky, chlebíčky nebo na pečivo třeba k večeři.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Hermelín, vejce, uzené maso nakrájíme na malinké kostičky.
- Přidáme na jemně nakrájenou jarní cibulku, hořčici, jogurt, majonézu.
- Osolíme, opepříme, promícháme a dáme vychladit.
- Podáváme s čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 112.04 kcal |
Protein: 6.65 g |
Sacharidy: 1.18 g |
z toho cukr: 0.75 g |
Tuk: 8.89 g |
z toho nas. MK: 3.81 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3419-hermelinova-pomazanka