Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka, kterou můžeme mazat na chuťovky, chlebíčky nebo na pečivo třeba k večeři.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Hermelín, vejce, uzené maso nakrájíme na malinké kostičky.
  2. Přidáme na jemně nakrájenou jarní cibulku, hořčici, jogurt, majonézu.
  3. Osolíme, opepříme, promícháme a dáme vychladit.
  4. Podáváme s čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 112.04 kcal | Protein: 6.65 g | Sacharidy: 1.18 g | z toho cukr: 0.75 g | Tuk: 8.89 g | z toho nas. MK: 3.81 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3419-hermelinova-pomazanka