Nadýchaná škvarková pomazánka s vejcem a jogurtem

Výborná a osvědčená pomazánka, která nejlépe chutná s klasickým chlebem. Pokud ji budete připravovat s pomocí tyčového mixéru a dlouze šlehat, bude krásně nadýchaná.

Ingredience (15 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme vejce natvrdo a necháme vychladnout. Pokud máme domácí škvarky, nejprve je prosolíme.
  2. Obojí vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme na pastu. Promícháme s hořčicí a bílým jogurtem.
  3. Nakrájíme jarní cibulku i s natí a okurky nastrouháme na jemném struhadle. Promícháme vařechou a dáme vychladit do lednice.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 92.67 kcal | Protein: 2.68 g | Sacharidy: 0.65 g | z toho cukr: 0.25 g | Tuk: 8.74 g | z toho nas. MK: 3.29 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3747-nadychana-skvarkova-pomazanka-s-vejcem-a-jogurtem