Pečeně z krkovice
Šťavnatá a pomalu připravená pečeně z krkovice voní jalovcem a tymiánem. Vychutnáte si ji s bramborovou kaší nebo s hranolky.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Vepřovou krkovici necháme vcelku. Důkladně ji ze všech stran osolíme a opepříme.
                2.
                    Na pekáč nakrájíme cibuli a na sádle ji začneme restovat. Přidáme maso a krátce orestujeme ze všech stran.
                3.
                    Okořeníme, podlijeme 200 ml vody a přiklopíme poklicí.
                4.
                    Pečeme 30 minut na 200 °C, následně 2 až 2,5 hodiny na 150 °C.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                327.02 kcal  | 
            
Protein  | 
                33.41 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     1.53 g 
                    0.79 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     20.72 g 
                    5.78 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  




