Vepřové kung pao

Velmi oblíbené čínské jídlo. Kousky křupavého masa obalené v marinádě, společně s křupavou zeleninou a arašídy. Jako příloha se hodí vařená rýže.

Reklama

Ingredience

Marináda

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovici opláchneme, nakrájíme na kostičky, vložíme do misky.
2.
Přidáme všechny ingredience na marinádu, dobře promícháme a necháme co nejdéle odležet.
3.
Rozehřejeme si olej na pánvi, zprudka maso opečeme do zlatova. Přidáme očištěný nakrájený pórek, omytou nakrájenou papriku, arašídy a krátce orestujeme. Tak, aby zelenina zůstala křupavá.
4.
Jednu lžíci solamylu si rozmícháme s jednou lžící vody a vlijeme do směsi. Odstavíme z plotny, podle potřeby dochutíme.
5.
Podáváme s rýží.

Od: Petuler, 10.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
613.03 kcal
Protein
40.39 g
Sacharidy
z toho cukr
23.12 g
5.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.19 g
7.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama